Romanian Fun Festival te pune la încercare cu Pro şi Contra

Miercuri, 2 aprilie 2014, românii vor putea lua parte la o discuţie inedită într-un cadru prietenos şi profesionist: 4 debate-eri cu experienţă, David Moscovici, Nae Sovaiala, Şerban Pitic şi Radu Tiganas, vor discuta pe marginea unei teme extrem de actuale: “Instituţia căsătoriei este depăşită”.

18 afișări
Imaginea articolului Romanian Fun Festival te pune la încercare cu Pro şi Contra

Romanian Fun Festival te pune la încercare cu Pro şi Contra

Dezbaterea, ce poartă denumirea de “Pro şi Contra”, este un eveniment organizat în parteneriat cu CreArt şi ARDOR, în cadrul Romanian Fun Festival, care se va desfăşura în Bucureşti între 2 şi 6 aprilie şi îşi propune să readucă zâmbetul pe buzele bucureştenilor, printr-o serie de activităţi inedite.

Publicul va putea fi martorul discuţiei dintre cei 4 maeştri ai cuvintelor începând cu ora 19:00, la Teatrelli, în strada Alexandru Lahovari nr. 7. Organizatorii nu promit că participanţilor le va fi uşor să se alăture uneia dintre tabere, însă garantează o discuţie de calitate.

Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile pe pagina oficială a festivalului, www.romanianfunfestival.ro. şi pe pagina www.facebook.com/Romanianfunfestival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici