ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: Ultima semifinală şi-a desemnat cei trei câştigători - FOTO, VIDEO

Vineri seară a avut loc cea de-a cincea şi ultima semifinală a sezonului 4 al emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV, în urma căreia alţi trei concurenţi s-au calificat în finala concursului.

8149 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: Ultima semifinală şi-a desemnat cei trei câştigători - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: Cine sunt cei trei finalişti din a treia semifinală

Primul număr calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost cel al grupului "Brio Sonores", care au impresionat cu vocile lor.

CUM A CÂNTAT GRUPUL "BRIO SONORES"

Sabin Cojocaru, băiatul care dansează ca Michael Jackson, a fost următoarea alegere a publicului..

Alexandra Siverenco, mica dansatoare care i-a topit pe jurati cu graţia şi eleganţa sa, şi iluzionistul Cezar Bălăşoiu au fost următorii în preferinţele votanţilor. În urma barajului, a trecut mai departe în finală Alexandra Siverenco.

În semifinala "Românii au talent", Alexandra a uimit din nou cu eleganta miscarilor sale, rar intalnita chiar si la dansatorii profesionisti, dupa cum a remarcat Mihai Petre. Andra s-a declarat si ea cucerita de simpatica fetita:

"Eşti perfectă! Eşti atat de frumoasa! O să te tin minte toata viaţa. Te iubesc!", i-a marturisit emoţionată Andra.

CUM A DANSAT ALEXANDRA

Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Biba Struja.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici