ROMÂNII AU TALENT: Umor, magie, dans şi momente emoţionante în a treia seară a show-ului - FOTO, VIDEO

Cea de-a treia seară a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu mult umor, numere de magie şi dans, dar şi momente emoţionante.

757 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Umor, magie, dans şi momente emoţionante în a treia seară a show-ului - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Dansatorul care a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre: "Te aşteptam! De când visam să câştige un asemenea moment"

Primul concurent al serii a fost Miruna Diaconescu, care şi-a ales o piesa extrem de dificila pentru vârsta ei. Fata de 13 ani a impresionat juriul şi publicul.

”Stilul este special”, i-a spus Andra, iar Mihai Petre a adaugat “Cred ca e foarte greu să faci ce ai făcut tu acolo”.

Pictor în viaţa de zi cu zi şi lector la Academia de Arte din Chişinau, moldoveanca Ana Munteanu a emoţionat întreaga sală cu povestea pe care a spus-o într-un mod cu totul si cu totul special - prin “sand art”, adică arta desenării cu nisip, totul pe cântecul Mariei Tănase, "Cine iubeste si lasa".

Artista a primit trei de "DA" din partea juraţilor şi merge în etapa următoare.

MOMENTUL CREAT DE ANA MUNTEANU

Voce puternica, miscare scenica şi multa incredere în sine – toate acestea au contribuit la momentul “intens” pe care l-a oferit Anca Negrău.

Tânăra de 25 de ani a pus pe jar toata sala atât prin interpretarea plina de forţă a melodiei “Objection” a Shakirei, cât şi prin dansul sau lipsit de inhibiţii.

Impresionat de evolutia Ancăi, Mihai Petre nu a putut decat să recunoasca “Mie îmi plac fetele rele”.

IATĂ AICI DANSUL SHAKIREI DE ROMÂNIA

”Bufonul” Vlad Grigorescu, aşa cum se auto-intitulează, a surprins publicul cu o “poveste” magică. Pornind de la arhi-cunoscutul truc al cărţilor de joc, magicianul a istorisit în versuri comice “basmul” fetei de împărat care a fugit de-acasa cu “bufonul”, nu cu prinţii peţitori, folosind pentru ilustrare toate cărtile din pachet.

“Cam aşa trebuie sa arate un numar de magie”, l-a felicitat Andi pe concurent, iar ceilalti jurati l-au rasplatit fiecare cu câte un “Da!”.

 

VEZI AICI MOMENTUL MAGIC CREAT DE VLAD

Show-ul s-a încheiat cu momentl creat de un băiat de 13 ani, care a susţinut că talentul său este să imite personaje.

“Mă, fiti puţin atenţi!”, le-a atras atentia spectatorilor tanarul Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali, in functie de personajul in pielea caruia alege sa intre cu mult umor.

Esti primul care m-a impresionat”, i-a spus Mihai Petre baiatului de 17 ani, care si-a incheiat reprezentatia cu o gluma in stilul caracteristic becalian: ”Cum omori un strut? Il sperii cand e pe ciment”.

“Sunt convins ca o sa ajunga un mare actor”, a incheiat Petre, dupa ce Mihai Stefan a primit din partea juratilor cei 3 de “Da” pe care si-i dorea atat de mult.

IATĂ PRESTAŢIA LUI MIHAI ŞTEFAN

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici