Romanul despre tinereţea personajelor din "Totul despre sex", lansat în SUA

"The Carrie Diaries", romanul despre anii de tinereţe ai personajelor principale din serialul şi lungmetrajele "Totul despre sex", care o prezintă pe Carrie Bradshaw la vârsta de 17 ani, a fost lansat în Statele Unite ale Americii, informează allocine.fr.

89 afișări
Imaginea articolului Romanul despre tinereţea personajelor din "Totul despre sex", lansat în SUA

Romanul despre tinereţea personajelor din "Totul despre sex", lansat în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest roman este scris tot de Candace Bushnell, scenarista serialului "Totul despre sex".

"The Carrie Diaries" prezintă viaţa lui Carrie Bradshaw la vârsta de 17 ani, pe când locuia încă în Connecticut, era îndrăgostită de un anume Sebastian Kydd şi visa să devină jurnalistă.

Prin acest nou roman, Candace Bushnell a dorit să le prezinte cititorilor drumul parcurs în viaţă de Carrie Bradshaw, aventura acesteia cu o "versiune infantilă a lui Mr. Big", prietenele ei din copilărie, dar şi să explice motivele plecării sale la New York şi întâlnirea cu Miranda, Samantha şi Charlotte, care urmau să îi devină apoi cele mai bune prietene.

Scriitoarea americană, care a vizat în mod evident segmentul tânăr al publicului, a declarat: "Îmi amintesc foarte bine de perioada în care aveam 17 ani. Nu aveam răspunsuri la multe întrebări. Nu ştiam chiar totul despre sex".

Al doilea lungmetraj inspirat din serialul de succes "Sex and the City/ Totul despre sex" va fi lansat pe 28 mai.

Primul lungmetraj inspirat din serialul de televiziune "Totul despre sex" a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006). Acest lungmetraj a avut încasări de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici