Ruxandra Ion organizează casting pentru actori pentru un nou proiect

Ruxandra Ion, fondatoarea TV & Film Academy by Ruxandra Ion şi a agenţiei de impresariat artistic Act Smart House, organizează, pe 11 aprilie, de la orele 11.00, la sediul academiei - Str. Căderea Bastiliei, nr. 41 -, un casting pentru un nou proiect, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1717 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Ion organizează casting pentru actori pentru un nou proiect

Ruxandra Ion organizează casting pentru actori pentru un nou proiect

La casting pot participa studenţii şi absolvenţii de actorie din toată ţara, de la orice facultate de profil, fără limită de vârstă. De asemenea, la castingul organizat la sediul TV & Film Academy by Ruxandra Ion, pe 11 aprilie, pot participa absolut toţi cursanţii academiei, indiferent de vârstă.

Absolvenţii de actorie sau studenţii la o facultate de profil care vor să participe la castingul organizat de Ruxandra Ion trebuie să trimită un CV şi o poză reprezentativă (de portofoliu), până la data de 4 aprilie, pe adresa contact@academytv.ro.

"Act Smart House", compania care deţine şi TV & Film Academy by Ruxandra Ion, organizează acest casting pentru mai multe proiecte de film şi televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici