S-a semnat cu un cuţit pe corpul iubitului ei beat (Galerie Foto)

O tânără din Marea Britanie a fost condamnată pentru că i-a provocat răni irecuperabile prietenului ei, în timp ce acesta dormea, beat fiind, femeia scriindu-şi numele şi trasând linii cu un cuţit pe corpul acestuia, informează The Sun.

230 afișări
Imaginea articolului S-a semnat cu un cuţit pe corpul iubitului ei beat (Galerie Foto)

S-a semnat cu un cuţit pe corpul iubitului ei beat (Imagine: www.thesun.co.uk)

Wayne Robinson, de 24 de ani, a povestit că o cunoscuse recent pe tânăra Dominique Fisher, într-un club, şi că aceasta l-a invitat să petreacă weekendul în apartamentul ei.

"M-am dus acolo pentru sex, nu pentru a fi tatuat. (...) Nu-mi vine să cred că mi-a făcut aşa ceva, o urasc", a spus Wayne în faţa instanţei.

Tânărul a mai spus că a petrecut o noapte fierbinte cu Dominique, s-a îmbătat foarte rău şi, apoi, a adormit. El nu a simţit nimic în timpul somnului, dar s-a trezit plin de sânge, cu numele "Dominique" pe umărul drept. Totodată, el a descoperit o stea pe spatele său şi mai multe tăieturi pe umărul stâng.

"Arăta foarte bine în club şi ne-am înţeles bine. Dar, să fiu sincer, nici nu-mi amintesc când am făcut sex cu ea. M-a invitat, apoi, să petrec weekendul la ea acasă. Am zis «Da!» imediat. Era clar că vroia să facem sex. Când m-am trezit dimineaţă, eram acoperit de sânge. Dominique sforăia. A trebuit să ies de acolo, nici măcar n-am trezit-o s-o întreb ce mi-a făcut", a povestit victima.

Dominique a susţinut în faţa instanţei că Wayne i-a spus să-i facă respectivele tatuaje, însă tânărul a negat.

Femeia îşi va primi sentinţa în cursul lunii februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici