Şanse duble de câştig la tragerea Loto 6/49 de Paşte

Jocul Loto 6/49 va avea de Paşte două trageri, una "principală" şi una "suplimentară", la care jucătorii pot participa cu acelaşi bilet, reportul înregistrat la categoria întâi ajungând la peste 9,2 milioane de euro.

118 afișări
Imaginea articolului Şanse duble de câştig la tragerea Loto 6/49 de Paşte

Şanse duble de câştig la tragerea Loto 6/49 de Paşte (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Loteria Română organizează, duminică, Tragerile Speciale ale Sărbătorilor de Paşti. Jucătorii la Loto 6/49 pot participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea "principală", cât şi la cea "suplimentară".

În urma tragerii Loto 6/49 din 17 aprilie, la categoria întâi se înregistrează un report în valoare de 37.729.735,69 lei (peste 9,2 milioane de euro). Această sumă va fi reportată pentru tragerea "principală" din 24 aprilie. În cazul în care, la această tragere, niciun jucător nu va reuşit să ghicească toate cele şase numere extrase, suma va fi reportată pentru tragerea "suplimentară". Pentru această tragere, Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei.

Loteria Română precizează că joi, 21 aprilie, nu vor avea loc trageri 6/49 şi Noroc, ci doar la jocurile Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc şi Joker.

La tragerea Noroc din 17 aprilie, premiul de la categoria I, în valoare de 493.388,29 lei, a fost câştigat cu un bilet jucat la o agenţie din comuna Iara, judeţul Cluj. Biletul a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de 6,9 lei, a precizat Loteria Română.

Şi la jocul Super Noroc a fost câştigat, în 17 aprilie, premiul de la categoria I, în valoare de 112.621,65 de lei. Biletul norocos a costat 5,7 lei şi a fost jucat la o agenţie din Caracal, judeţul Olt, fiind completat cu trei variante simple la Loto 5/40 şi o variantă la Super Noroc.

Marţi este ultima zi în care jucătorii mai pot să-şi încerce norocul la "Loteria Sărbătorilor de Paşti", prin achiziţionarea biletelor de joc şi depunerea celor două taloane - roşu şi mov - în urnele din agenţiile loto. Pentru jucătorii din Bucureşti, data limită de depunere a taloanelor este joi, 21 aprilie.

Extragerile pentru desemnarea câştigătorilor celor 746 de premii, în valoare totală de 311.600 de lei, vor avea loc duminică, în prima zi de Paşte. Cele zece premii a câte 10.000 lei vor fi extrase în direct, în cadrul emisiunii "Lozul cel Mare".

În primele trei luni ale anului 2011, Loteria Română a acordat peste 1.280.000 de premii, în valoare totală de peste 42 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici