Sarah Jessica Parker va juca rolul principal într-un serial poliţist

Actriţa americană Sarah Jessica Parker va reveni pe micul ecran, după o absenţă de zece ani, în serialul poliţist "Busted", unde va juca unul dintre cele două roluri principale, informează dailymail.co.uk.

147 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker va juca rolul principal într-un serial poliţist

Sarah Jessica Parker va juca rolul principal într-un serial poliţist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul "Busted" este bazat pe volumul de investigaţii "Busted: A Tale Of Corruption And Betrayal In The City Of Brotherly Love", scris de jurnalistele Wendy Ruderman şi Barbara Laker.

Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul editorialistei Carrie Bradshaw din serialul "Totul despre sex/ Sex and the City", difuzat de postul HBO între 1998 şi 2004, nu a mai avut niciun rol în televiziune din 2004, deşi a jucat în două versiuni pentru marele ecran ale celebrului serial şi în câteva comedii romantice cu mare succes la public.

Drepturile de filmare a serialului au fost achiziţionate de Sidney Kimmel Entertainment, iar scenariul a fost scris de Wendy Ruderman şi Barbara Laker.

Fiecare episod va dezvălui, pas cu pas, povestea adevărată a celui mai mare scandal de corupţie din cadrul Departamentului de poliţie din istoria oraşului Philadelphia.

În anul 2009, Wendy Ruderman şi Barbara Laker au început să scrie în echipă o serie de articole publicate pe parcursul a zece luni în ziarul Philadelphia Daily News, sub titlul "Tainted Justice" ("Justiţie pătată"), care au dus la scrierea cărţii "Busted", distinsă cu premiul Pulitzer pentru jurnalism de investigaţie.

Regia episodului-pilot va fi semnată de David Frankel, care va fi şi producător executiv.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 49 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii.

Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De Anul Nou" şi "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici