Sărbători fericite! Mesajul Google cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Sărbători fericite 2019! Google şi-a modificat logo-ul de pe prima pagină a motorului de căutare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

293 afișări
Imaginea articolului Sărbători fericite! Mesajul Google cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Sărbători fericite 2019! Google răspândeşte spiritul Crăciunului

Google şi-a obişnuit deja utilizatorii din toate colţurile lumii cu simpaticele modificări ale logo-ului afişat pe prima pagină a motorului de căutare. Folosind simboluri semnificative şi animaţii atractive, Google marchează prin aşa-numitele „doodles” diverse evenimente importante pentru fiecare ţară în parte, dar şi pentru întreaga lume.
 
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Google celebrează finalul anului 2019 alături de oamenii de pretutindeni, afişând pe pagina de pornire a motorului de căutare o imagine veselă şi colorată. Binecunoscutul logo apare alături de trei lumânări, a căror lumină caracteristică sărbătorii Crăciunului transmite urările echipei Google: „Sărbători fericite 2019!”  
 
 
Cu un singur click pe imagine, se deschide o pagină dedicată acestei perioade a anului, cu sugestii de imagini, mesaje şi urări specifice Crăciunului. Google răspândeşte astfel spiritul sărbătorilor de iarnă, fiind alături de oameni la final de 2019, în aceste zile deosebite şi puternic încărcate spiritual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici