Scenarista emisiunii Saturday Night Live, suspendată din cauza unor injurii la adresa fiului lui Donald Trump, Barron

O scenaristă a emisiunii Saturday Night Live a fost suspendată după ce a postat un mesaj pe Twitter care l-a ironizat pe fiul preşedintelui Donald Trump, Barron, informează presa de peste ocean, citată de bbc.online.

5380 afișări
Imaginea articolului Scenarista emisiunii Saturday Night Live, suspendată din cauza unor injurii la adresa fiului lui Donald Trump, Barron

Scenarista emisiunii Saturday Night Live, suspendată pe o perioadă nedeterminată, din cauza unei ironii la adresa fiului lui Trump, Barron (Imagine: Hepta)

Potrivit unui apropiat al realizatorilor SNAL, Katie Rich a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată. Reţeaua de televiziune care difuzează emisiunea, NBC, nu a făcut încă declaraţii pe acest caz.

Vineri. Katie Rich a postat un mesaj pe Twitter, mesaj ce a fost şters ulterior, care afirma: "Barron va fi primul terorist educat acasă al acestei ţări."

După acest mesaj au urmat valuri de critici pe reţelele de socializare.

Katie Rich şi-a şters ulterior mesajul, suspendându-şi contul de Twitter.

Cu toate acestea, ea a revenit luni on line pentru a se scuza. O postare de pe Facebook a acesteia ca reacţie la mesajul său publicat anterior pe Twitter, a fost distribuit de trei milioane de ori.

Aceasta spunea: "Niciun copil nu merită să fie jignit în acest fel...Este un copil, trebuie să fie respectat şi nimeni nu se poate atinge de el".

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte Bill Clinton, s-a alăturat celor care l-au sprijinit pe Barron.

SNL a difuzat mai multe emisiuni în ultimele luni în care preşedintele Donald Trump a fost ţinta parodiilor.

Donald Trump, care a fost învestit pe 20 ianuarie, a descris emisiunea drept „lipsită de amuzant” şi cu actori „îngrozitori”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici