Scriitor mexican acuzat de canibalism

Un scriitor mexican, nepublicat, care a scris romanul "Instincte canibale", a fost arestat în Mexico City, fiind acuzat de canibalism, relatează RIA Novosti, citând media locală.

2 afișări
Imaginea articolului Scriitor mexican acuzat de canibalism

Scriitor mexican acuzat de canibalism

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Mexico City a spus că Jose Luis Calva a fost arestat, luni, în apropiere de casa sa din cartierul Guerrero din capitala mexicană. El a adăugat că scriitorul a încercat să fugă de Poliţie, dar a fost lovit de o maşină, iar joi încă mai era internat în spital.

Poliţiştii l-au audiat iniţial pe Calva în legătură cu dispariţia prietenei sale, farmacista Alejandra Galeana. Ulterior, autorităţile au descopeit părţi din corpul fostei sale prietene, păstrate în frigider.

Potrivit presei locale, poliţiştii au descoperit multe alte rămăşiţe umane după ce au percheziţionat casa, inclusiv o tigaie plină cu carne de om şi cutii de cereale pline cu oase de provenineţă umană.

După ce a fost arestat, Calva a spus poliţiştilor că este un mare admirator al lui Hannibal Lector, personajul interpretat de Anthony Hopkins în mai multe filme bazate pe romanele lui Thomas Harris.

Şi Calva scrie scenarii, mai ales pentru filme horror, însă o creaţie semnată de el nu a ajuns încă pe marele ecran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici