Se pun în vânzare restul biletelor la concertul Madonnei (Galerie Foto şi Video)

Biletele la concertul pe care Madonna îl va susţine pe 26 august, în Parcul Izvor din Capitală, vor fi puse în vânzare pentru publicul larg începând de marţi, în perioada 23 februarie - 2 martie acestea fiind disponibile doar pentru clienţii Vodafone, informează organizatorii, Emagic.

11 afișări
Imaginea articolului Se pun în vânzare restul biletelor la concertul Madonnei (Galerie Foto şi Video)

Biletele pentru concertul Madonnei, puse în vânzare pentru publicul larg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele rezervate pentru săptămâna de pre-sale s-au epuizat înainte ca această perioadă să se încheie.

Biletele la concertul Madonnei vor fi disponibile la mai multe categorii de preţ: 120, 160, 600, respectiv 800 lei (cele VIP).

Tichetele pot fi achiziţionate online, de pe MyTicket.ro, precum şi din reţeaua Diverta. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP într-o zonă premium, cu acces în Zona şi Cortul VIP, precum şi alte beneficii, pot fi achiziţionate doar de pe MyTicket.ro, la preţul de 2.250 lei.

Între timp, o inedită expoziţie dedicată Madonnei, ce cuprinde haine, costume, fotografii, ţinute speciale şi elemente de recuzită, a fost inaugurată la Londra, fiind deschisă publicului până pe 22 martie.

Expoziţia este un rezumat de colecţie al celor peste 25 de ani de carieră ai divei: 300 de obiecte aparţinând Madonnei, strânse la un loc în cadrul expoziţiei "Simply Madonna: Materials From The Girl".

GALERIE FOTO


Printre exponate se numără şi elemente din garderoba filmelor "Evita" şi "In a League of Her Own", rochia roz purtată în videoclipul piesei "Material Girl", precum şi celebra bustieră cu ciucuri din videoclipul "Open Your Heart". "Aceasta este o colecţie fără precedent pentru Madonna şi ilustrează fiecare etapă a strălucitoarei sale cariere", a declarat încântat curatorul expoziţiei, Ted Owen.

Oferit de Vodafone, show-ul care va fi susţinut de Madonna pe 26 august, în Parcul Izvor, face parte din seria concertelor Vodafone Best Music, fiind promovat de Live Nation şi organizat în România de Emagic.

Concertul este inclus în "Sticky & Sweet Tour", cel mai bine vândut turneu din istorie al unui artist solo, cu peste 2,3 milioane de spectatori în 58 de oraşe doar în 2008.

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour".

Citeşte şi:

Oficial: Madonna vine la Bucureşti

Concertul Madonnei, una dintre cele mai mari producţii muzicale

Bilete cu preţul de 2.250 de lei la concertul Madonnei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici