SECRETE din industria hotelieră. Cum poţi primi REDUCERE la cazare şi servicii mai bune

Ca orice industrie, şi cea hotelieră are nişte cutume pe care dacă nu le cunoşti scoţi mai mulţi bani din buzunar. Anumite lucruri sunt în general cunoscute, dar altele sunt cumva accesibile doar celor din domeniu.

665 afișări
Imaginea articolului SECRETE din industria hotelieră. Cum poţi primi REDUCERE la cazare şi servicii mai bune

SECRETE din industria hotelieră. Cum poţi primi REDUCERE la cazare şi servicii mai bune

Gândul trece în revistă şase secrete din industria hotelieră dezvăluite de oamenii din interior.

Fii drăguţ! E rentabil să vă purtaţi întotdeauna frumos

Mulţi angajaţi au abilitatea de a face anumite reduceri, dacă se simt înclinaţi să facă acest lucru. Ba mai mult, aceştia îşi reţin clienţii fideli şi le oferă servicii mai bune.

Duminica, cea mai bună zi pentru a ajunge la hotel

Duminicile de la începutul lunii sunt cele mai bune zile pentru a ajunge la hotel. Motivul? Turiştii sunt pe picior de plecare, iar oamenii care călătoresc în interes de afaceri nu au ajuns încă, ceea ce înseamnă că există mai multe camere de unde poţi alege.

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici