MISTERUL a fost elucidat. De ce a murit „brusc şi neaşteptat” Chris Cornell, fostul solist de la Soundgarden

Chris Cornell, fostul solist al trupei Soudnagarden, s-a spânzurat, arată un raport preliminar de expertiză medico-legală, realizat la Wayne County Medical Examiner’s Office, transmite The Guardian.

4807 afișări
Imaginea articolului MISTERUL a fost elucidat. De ce a murit „brusc şi neaşteptat” Chris Cornell, fostul solist de la Soundgarden

MISTERUL a fost elucidat. De ce a murit „brusc şi neaşteptat” Chris Cornell, fostul solist de la Soundgarden

"Investigăm cazul cu suspiciunea de sinucidere. Aceasta este pista pe care mergem", a declarat, ieri, un oficial din cadrul poliţiei.

Cornell avea 52 de ani şi se afla în turneu, a murit miercuri seara în Detroit, potrivit anunţului făcut de Brian Bumbery. Acesta Bumbery a spus că moartea artistului este ”bruscă şi neaşteptată”, iar soţia şi familia sa sunt în stare de şoc.

Ca vocalist al trupei Soundgarden, Cornell a ajutat la construirea mişcării de rock grunge. Cornell deţinea în palmares premii Grammy şi numeroase nominalizări la Globurile de Aur, pentru voce, compoziţie, versuri.

În plus, Cornell era un filantrop activ şi a fondat Organizaţia Chris şi Vicky Cornell, pentru a sprijini copiii care se confruntă cu probleme precum sărăcie, abuz, neglijenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici