Secretele unei antreprenoare de succes

Revista The ONE organizează în parteneriat cu Garanti Bank seria de evenimente Have lunch with The ONE – Antreprenoare de succes, întâlniri gazduite de Andreea Esca, director editoarial al revistei.

234 afișări
Imaginea articolului Secretele unei antreprenoare de succes

Secretele unei antreprenoare de succes

Have lunch with The ONE – Antreprenoare de success oferă cititoarelor revistei şansa  unui dialog deschis cu personalităţi ale mediului de afaceri care le vor inspira în construirea unui business de succes.

Evenimentul din Bucureşti a fost primul dintr-o serie de 5 întâlniri cu cititoarele The ONE pasionate de business. Urmează oraşele Iaşi, Cluj, Constanţa şi Timişoara.

În spaţiul relaxant marca La Cantine de Nicolai, cititoarele The ONE din Bucureşti s-au întâlnit cu Malvina Cervenschi, deţinătoarea brandului Malvensky Charms şi Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Malvina Cervenschi le-a împărtăşit participantelor la evenimentul din Bucureşti, povestea ei de succes, dificultăţile prin care a trecut, dar şi satisfacţiile zilnice.

Malvina a renunţat la cariera în televiziune pentru a se dedica business-ului cu bijuterii. Malvenski, proiectul ei de suflet a avansat de la brăţările cu inimioare, îngeraşi sau simboluri ale infinitului la linii întregi de coliere, cercei sau inele, la o colecţie specială de bijuterii cu diamante şi, cea mai recent adăugire la portofoliul său creativ, la eşarfe inspirate de tradiţiile româneşti.

Statisticile arată că în România sunt peste 200.000 de femei antreprenor, ceea ce reprezintă 30% dintre acţionarii şi asociaţii firmelor autohtone. Sunt femei cu experienţă, care au putere, câştigă bine şi se bucură de respectul celor din jur. Antreprenoarele din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat  dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Mai multe detalii despre evenimentele Have lunch with The ONE – Antreprenoare de succes: http://www.one.ro/concursuri/have-lunch-with-the-one-in-parteneriat-cu-garanti-bank-11433293

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici