Sergiu Nicolaescu, omagiat de o sală întreagă

Sergiu Nicolaescu împlineşte, marţi, 80 de ani, ocazie cu care, vineri, la premiera de gală a celui mai recent film pe care acesta îl semnează, "Poker", publicul venit la CinemaPro din Capitală i-a cântat "La mulţi ani!", informează MediaPro Distribution.

77 afișări
Imaginea articolului Sergiu Nicolaescu, omagiat de o sală întreagă

Lui Sergiu Nicolaescu i-a cântat "La mulţi ani" o sală întreagă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Autor a 78 de filme, dintre care 51 româneşti şi 27 de coproducţii, Sergiu Nicolaescu a sărbătorit vineri seară lansarea în cinematografele româneşti a celui mai recent film al său, "Poker", atât în compania echipei de actori şi realizatori ai comediei, precum şi în prezenţa a numeroase personalităţi din viaţa politică, în frunte cu Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

Înconjurat de o mulţime impresionantă de apropiaţi şi reprezentanţi de seamă din lumea filmului, Sergiu Nicolaescu a fost vizibil emoţionat în momentul în care aplauzele la scenă deschisă, care au urmat proiecţiei filmului "Poker", au fost continuate cu un impresionant "La mulţi ani!", interpretat de întreaga sală de la CinemaPro.

Actorii principali ai filmului, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan şi Cătălina Grama (Jojo), au strălucit pe covorul roşu de la CinemaPro, alături de celelalte nume sonore din distribuţia peliculei: Cristi Iacob, Geo Dobre, Mihai Bendeac şi George Alexandru.

O producţie MediaPro Pictures, "Poker" rulează, în momentul de faţă, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timiş (Timişoara) şi la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Piteşti şi Iaşi), fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Născut pe 13 aprilie 1930, Sergiu Nicolaescu este unul dintre cei mai prolifici regizori, actori şi scenarişti din lumea filmului. Printre peliculele semnate de el se numără "Carol" (2009), "Supravieţuitorul" (2008), "Mircea" (1989), "Noi, cei din linia întâi" (1986), "Duelul" (1981) - din seria "Comisarul Moldovan", "Ultima noapte de dragoste" (1980).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici