Serialul ”Friends” va aniversa 25 de ani de la premieră cu mai multe proiecţii în cinematografe

Serialul ”Friends/ Prietenii tăi” va aniversa 25 de ani de la premieră cu o serie de proiecţii inedite în cinematografele americane, potrivit ABC Action News

238 afișări
Imaginea articolului Serialul ”Friends” va aniversa 25 de ani de la premieră cu mai multe proiecţii în cinematografe

Serialul ”Friends” va aniversa 25 de ani de la premieră cu mai multe proiecţii în cinematografe

Pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului ”Friends” vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite.

Potrivit celor de la Warner Brothers, episoadele vor fi însoţite de scene inedite şi de interviuri exclusive cu vedetele.

În zilele de 23, 28 septembrie şi 2 octombrie vor fi proiectate câte patru episoade pe noapte. Spectacolele vor începe la ora locală 19.00.

Episoadele vor fi prezentate în rezoluţie 4k au lăsat să se înţeleagă producătorii.

“Suntem încântaţi să celebrăm cea de-a 25-a aniversare a serialului «Friends», un serial TV care influenţează în continuare fani din toate generaţiile”, spune Ray Nutt, din partea organizatorilor evenimentului.

“Fanii vor avea ocazia să se întâlnească şi să revadă câteva dintre cele mai haioase şi cele mai sensibile scene din celebrea serie, de această dată, în cinematografe”, a atătat oficialul.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Taguri:
friends,
aniversare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici