Shaggy cântă la inaugurarea mall-ului Sun Plaza

Shaggy cântă, joi, 25 februarie, la Bucureşti, în cadrul seriei de evenimente prin care va fi inaugurat mall-ul Sun Plaza.

37 afișări
Imaginea articolului Shaggy cântă la inaugurarea mall-ului Sun Plaza

Shaggy cântă la inaugurarea mall-ului Sun Plaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Născut în Jamaica, pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) şi-a început cariera artistică la începutul anilor '90.

A cunoscut celebritatea rapid, cu hitul "Oh Carolina", pe care l-a lansat în 1993, în primul său album.

La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel şi, în 1995, a lansat albumul "Boombastic", pentru care a primit un disc de platină (peste 1 milion de copii vândute) şi care i-a adus totodată premiul Grammy pentru cel mai bun album reggae în 1996. "Boombastic" a fost un succes atât în Europa, cât şi peste ocean, iar următoarele albume l-au menţinut în topurile muzicale.

În 2000 Shaggy a lansat "Hot Shot", albumul care l-a diferenţiat de orice alt artist consacrat pe ringul de dans. A fost cel mai bine vândut album din 2001, cu peste 13 milioane de copii, şi a fost pe primele locuri în topurile din Statele Unite, Marea Britanie, Germania şi Australia. Albumul s-a vândut în peste 6 milioane de copii doar în SUA. Printre cele mai populare hituri se numără "It Wasn't Me" şi "Angel".

În toamna anului 2005, Shaggy a lansat "Clothes Drop", un album care a oferit publicului hituri dance de top precum "Wild2Nite" featuring Olivia.

De atunci, Shaggy a alimentat ringul de dans cu diverse colaborări, în vreme ce, în 2007, a scos pe piaţă albumul "Intoxication", cu noi hituri. "What's love" featuring Akon este doar unul dintre acestea. Ultimul album lansat de artist este "Best of Shaggy: The Boombastic Collection", care include cele mai populare titluri din cariera lui Shaggy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici