Shakira, dans la bară în lenjerie intimă în noul videoclip. Vezi aici imaginile - FOTO, VIDEO

Shakira a lansat marţi un nou videoclip, pentru piesa "Rabiosa", în care apare purtând o perucă brunetă şi dansând la bară îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

7120 afișări
Imaginea articolului Shakira, dans la bară în lenjerie intimă în noul videoclip. Vezi aici imaginile - FOTO, VIDEO

Shakira, dans la bară în lenjerie intimă în noul videoclip. Vezi aici imaginile

Videoclipul piesei, care a fost realizată în colaborare cu Pitbull, o arată pe artistă la o petrecere, îmbrăcată cu o rochie verde şi având părul brunet, tuns scurt.

Shakira dansează alături de un bărbat şi se joacă într-o cadă plină cu bile colorate şi este purtată pe braţe de participanţii la petrecere.

Cele mai provocatoare scene ale videoclipului sunt cele în care Shakira dansează la bară, îmbrăcată doar în lenjerie intimă de culoare neagră. Artista face mişcările din şolduri pentru care este faimoasă, însă arată că poate face şi mişcări specifice dansatoarelor la bară.

După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz, şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce, fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Shakira a susţinut în luna mai un concert şi la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici