Shakira şi-a arătat burtica de gravidă alături de iubitul ei, Gerard Piqué - FOTO

Cântăreaţa de origine columbiană Shakira a postat pe Instagram o fotografie în care aceasta apare alături de iubitul ei, fotbalistul Barcelonei Gerard Piqué. În fotografie se poate vedea cât de avansată este sarcina vedetei.

3129 afișări
Imaginea articolului Shakira şi-a arătat burtica de gravidă alături de iubitul ei, Gerard Piqué - FOTO

Cum arată Shakira însărcinată. Prima imagine cu burtica cântăreţei columbiane şi Gerard Piqué (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anul viitor Gerard  Piqué şi Shakira vor deveni părinţi pentru prima dată, iar venirea pe lume a copilului celor doi este o dovadă clară a fericirii Shakirei, notează tabloidul britanic Daily Mail.

Artista de origine columbiană a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu burtica la vedere, în timp ce stă aşezată în braţele iubitului ei, Piqué. Cei doi îndrăgostiţi par foarte fericiţi şi zâmbesc la cameră. 

Împreună cu fotografia respectivă Shakira a mai postat mesajul "Aş mai putea sta încă nouă luni aşa", evidenţiind că starea în care se află nu o deranjează în niciun fel.

Deşi aşteaptă un copil Shakira nu a renunţat la cariera sa profesională şi a cântat pe parcursul sarcinii. Pe deasupra, aceasta filmează în continuare pentru emisiunea "The Voice", acolo unde este unul dintre juraţi.

Cântăreaţa columbiană va lansa un nou album în luna martie a anului viitor. Cuplul Piqué-Shakira a anunţat sosirea pe lume a primului lor copil la mijlocul lunii septembrie.

Conform informaţiilor furnizate de cei doi, aceştia aşteaptă un băieţel   

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi în martie 2011 a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici