Show-ul "Patru nunţi şi o provocare", din 4 septembrie, la Pro TV - FOTO

Show-ul "Patru nunţi şi o provocare" va fi difuzat din 4 septembrie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.30, la Pro TV, miresele intrând în competiţie pentru o lună de miere în Abu Dhabi, Tenerife şi Sharm el-Sheikh, informează televiziunea.

1189 afișări
Imaginea articolului Show-ul "Patru nunţi şi o provocare", din 4 septembrie, la Pro TV - FOTO

Show-ul "Patru nunţi şi o provocare", din 4 septembrie, la Pro TV (Imagine: Shutterstock)

Din 4 septembrie, în fiecare miercuri şi joi, de la 20.30, la Pro TV, în emisiunea "Patru nunţi şi o provocare", miresele se pregătesc să joace tare pentru o lună de miere de cinci stele. La finalul fiecărei ediţii, mirii care obţin cel mai bun punctaj află pentru ce destinaţie trebuie să-şi pregătească bagajele.

Abu Dhabi, Tenerife şi Sharm el-Sheikh sunt fabuloasele locuri în care îndrăgostiţii care tocmai şi-au unit destinele se pot bucura de o vacanţă de lux.

De altfel, Tenerife a fost destinaţia pe care au mizat şi Andra şi Cătălin Măruţă pentru o lună de miere ca-n poveşti.

"Am văzut fotografii într-o revistă şi ne-au plăcut foarte mult. Aveam referinţe foarte bune de la prieteni care fuseseră acolo, aşa că am mers la sigur", a povestit Cătălin Măruţă.

În Abu Dhabi, Loredana, antrenoarea de la "Vocea României", a vizitat cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite şi a mers în souk, o piaţă aflată în aer liber, unde a gustat tot felul de preparate orientale şi şi-a cumpărat câteva haine arăbeşti.

"Am văzut pentru prima dată dunele de nisip, pe care le vezi doar în filme, a fost o experienţă incredibilă, parcă eram într-un ocean de nisip, altă planetă, altă lume, parcă nu eram pe Pământ, o linişte incredibilă şi o pace cum numai în asemenea loc poţi să găseşti. Nu am ratat nici ocazia să ne plimbăm cu cămilele", îşi mai aminteşte Lori.

De Sharm el-Sheikh a rămas impresionat şi Radu Vâlcan.

"E un loc pe care l-aş recomanda oricând ca destinaţie de vacanţă. Îmi plac foarte mult obiceiurile şi tradiţiile din zonă, sunt adevărate provocări pentru orice turist. Apa este absolut senzaţională, şi când spun asta mă refer în special la ce se află în apă. Descoperi o altă lume, un alt univers", a spus Radu, care nu a ratat nici deliciile culinare specifice zonei. "Sunt multe delicatese, iar amatorii de carne vor găsi aici locul perfect", a mai spus actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici