Sibiu, capitala dansului pentru două săptămâni

Festivalul “Sibiu Dans 2007" începe, în acest sfârşit de săptămână, cu spectacole prezentate de companii de dans şi artişti din Austria, Elveţia şi România, care vor se vor desfăşura în mai multe locaţii, printre care Piaţa Mare, Muzeul Tradiţiilor Populare din Dumbrava Sibiului sau Pavilion 2007.

1 afișare
Imaginea articolului Sibiu, capitala dansului pentru două săptămâni

Sibiu, capitala dansului pentru două săptămâni

Festivalul “Sibiu Dans 2007” va avea ca temă “Corpul” şi se va desfăşura la Sibiu începând de vineri până în 31 august.

Programul festivalului va cuprinde peste 19 spectacole de dans contemporan, opt seri de filme, două ateliere de dans şi o masă rotundă internaţională, ce vor avea loc în diferite locaţii din Sibiu. Peste 50 de artişti, dansatori şi coregrafi din Austria, Belgia, Elveţia, Estonia, Franţa, Grecia, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Statele Unite ale Americii şi România vor pune oraşul Sibiu în mişcare.

Festivalul "Sibiu Dans 2007" se va închide în 31 august cu premiera spectacolului “Danse.Entre.Deux”, realizat de coregrafii Cosmin Manolescu (România) şi Bernard Baumgarten (Luxemburg), proiectul fiind început cu ocazia desemnării oraşelor Sibiu şi Luxemburg drept Capitale Culturale Europene 2007. În cadrul acestui proiect au fost realizate, în România şi Luxemburg, două piese coregrafice, interpretate de dansatori români şi luxemburghezi, care au avut premiera la Luxemburg în 21 iunie, în deschiderea festivalului “Danz Festival Lëtzebuerg”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici