Simona Halep, dezvăluiri despre Ion Ţiriac: "Acest lucru s-a şi întâmplat în urmă cu câţiva ani"

Ion Ţiriac şi-a pus amprenta asupra formării Simonei Halep ca sportivă de top, iar constănţeanca spune că a fost fascinată de omul de afaceri încă de pe vremea când îl cunoştea doar de la televizor.

2458 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, dezvăluiri despre Ion Ţiriac: "Acest lucru s-a şi întâmplat în urmă cu câţiva ani"

Simona Halep, dezvăluiri despre Ion Ţiriac: "Acest lucru s-a şi întâmplat în urmă cu câţiva ani"

Destinul i-a oferit şansa ca Ţiriac să o ajute nu de puţine ori, Halep povestind că prima întâlnire cu omul de afaceri i-a marcat cariera, scrie Prosport.

Primul meci al Simonei Halep pe care Ion Ţiriac l-a urmărit pe viu i-a dat o încredere uriaşă sportivei! Simona s-a simţit cu adevărat tenismenă atunci când l-a zărit pe Ţiriac în tribune: "Mi-a plăcut mereu să admir şi să fiu inspirată de români. Vă spun o mică poveste pe care nu am mai zis-o până acum. Când eram junioară, mă gândeam şi spuneam că o să consider că sunt o jucătoare bună de tenis atunci când domnul Ţiriac va veni personal şi se va uita special la un meci de-al meu. Acest lucru s-a şi întâmplat în urmă cu câţiva ani şi pot spune că asta mi-a dat o mare încredere că pot ajunge la cel mai înalt nivel în tenis", a fost episodul pe care Halep l-a povestit într-un interviu acordat Revistei Elle.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici