"Smack My Bitch Up", cel mai controversat cântec din istorie. Vezi aici ce piese urmează în top - VIDEO

Single-ul "Smack My Bitch Up", interpretat de grupul The Prodigy, a fost desemnat cel mai controversat cântec din istorie, în urma unui sondaj realizat de PRS for Music din Marea Britanie, informează nme.com.

77 afișări
Imaginea articolului "Smack My Bitch Up", cel mai controversat cântec din istorie. Vezi aici ce piese urmează în top - VIDEO

Vocalistul Prodigy, Keith Flint (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

În acest sondaj realizat de PRS for Music, piesa "Smack My Bitch Up", lansată de grupul The Prodigy în 1997, a fost urmată de piesele "God Save The Queen" a trupei punk Sex Pistols şi "Relax" a grupului pop-dance Frankie Goes To Hollywood.

"Aceste rezultate demonstrează legătura dintre muzică şi societate", a declarat Ellis Rich, preşedintele PRS for Music. "Multe dintre aceste cântece au intrat în legendă, fie din cauza controverselor pe care le-au generat, fie pentru că discurile au fost interzise".

Pe locurile următoare s-au clasat piesele "Kim" (Eminem), "Killing In The Name" (Rage Against The Machine), "Ebeneezer Goode" (The Shamen), "Suicide Solution" (Ozzy Osbourne), "Get Your Gunn" (Marilyn Manson), "Angel Of Death" (Slayer) şi "Dear God" (XTC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici