Smiley lansează “Song about nothing”, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D | FOTO, VIDEO

După o carieră de 12 ani plini de lansări de piese despre cele mai diverse, de la dragoste, prietenie, dor sau casă, Smiley lanseaza “Song about nothing”, o piesă despre nimic, cu un clip filmat in Los Angeles, alături de versiunea sa 2D.

387 afișări
Imaginea articolului Smiley lansează “Song about nothing”, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D | FOTO, VIDEO

Smiley lansează “Song about nothing”, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D

“Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toţii facem multe lucruri când spunem că facem “nimic”. Mi s-a părut o temă inedită şi foarte funny, am căutat şi am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, aşa că am decis să abordez eu această temă noua, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt şi un mare fan al serialului Seinfeld care este cel mai mai tare serial despre nimic şi mi-am dorit şi eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva şi nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut.”, declară Smiley.

“Song about nothing” îl iniţiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grijă de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animaţii şi jocuri electronice. Smiley este primul om în carne şi oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D:

“Ne-am dorit să ilustrăm ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, aşa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacţii pozitive pe străzile din America unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el şi să-l înveţe diverse lucruri când îl vedea dezorientat”.

Clipul piesei “Song about nothing” s-a filmat de către o echipă de finlandezi stabiliţi în America, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plaja, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineaţa, la răsărit, şi s-au terminat cu un dans haios pe plaja cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.



“Song about nothing”, piesa cu un sound nou şi happy, ce aduce în zilele noastre elemente de pop-reggae din anii’90, este prima dintr-o serie de piese în engleză pe care Smiley îşi doreşte să le lanseze în viitorul apropiat şi cu care speră să ajungă în vieţile şi playlisturile cât mai multor oameni din intreaga lume: “Am multe piese în engleză făcute deja pe care abia aştept să le aduc la lumina. Am decis să lansez mai multă muzică veselă şi pozitivă, pentru că e prea puţină veselie în lume.”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici