Snoop Dogg nu are voie în Norvegia, după ce a fost prins cu marijuana asupra sa

Autorităţile norvegiene i-au interzis rapperului american Snoop Dogg să intre pe teritoriul Norvegiei în următorii doi ani, după ce acesta a fost arestat, luna trecută, pentru deţinere de marijuana, informează the newstribune.com.

426 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg nu are voie în Norvegia, după ce a fost prins cu marijuana asupra sa

Snoop Dogg nu are voie în Norvegia, după ce a fost prins cu marijuana asupra sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Holger Hagesaeter, purtătorul de cuvânt al lui Snoop Dogg, a declarat presei americane că artistul nu este deranjat de această decizie şi nu are de gând, în viitorul apropiat, să facă apel.

La sfârşitul lui iunie, Snoop Dogg a fost reţinut pentru câteva ore pe un aeroport din Norvegia, după ce autorităţile vamale au descoperit în bagajul artistului câteva grame de marijuana şi o mare sumă de bani. Drogul a fost descoperit cu ajutorul unui câine special dresat pentru acest tip de operaţiuni.

Cântăreţul american urma să susţină atunci un concert la un festival organizat în oraşul Kristiansand, din sudul Norvegiei.

Rapperul Snoop Dogg, al cărui nume real este Calvin Broadus, a mai fost arestat de câteva ori în trecut pentru posesie de marijuana. De altfel, Snoop Dogg este, alături de cântăreţul de muzică country Willie Nelson, unul dintre susţinătorii legalizării consumului de marijuana în scopuri recreative în Statele Unite.

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie. Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011). Muzicianul american va lansa în 2012 cel de-al 12-lea album de studio al său, intitulat "Reincarnated".

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici