FOTO Şobolani ”savurând” alimente, într-un supermarket din Capitală. ANSVSA a luat măsuri

  • Doi şobolani au fost surprinşi mâncând produse de patiserie, de pe raftul aflat într-un supermarket din Sectorul 1.
  • Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a amendat supermarketul cu suma de 10.000 lei.
  • De asemenea, ANSVSA a decis supendarea activităţii, temporar, pentru igienizare şi deratizare.
1738 afișări
Imaginea articolului FOTO Şobolani ”savurând” alimente, într-un supermarket din Capitală. ANSVSA a luat măsuri

Sursa foto: Adrian Lungu/Facebook: Tineretposting

Imaginea în care apar şobolanii mâncând din produsele de pe raftul supermarketului a fost postată pe o reţea de socializare, iar la scurt timp a devenit virală.

La scurt timp, reprezentanţii lanţului de supermarketuri extrem de cunoscut în Capitală le-au cerut scuze clienţilor pentru această situaţie, în acelaşi timp, spunând că fac deratizări foarte des.

Conducerea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) s-a autosesizat şi a dispus de urgenţă un control la punctul de lucru al operatorului economic, în urma căruia s-a decis suspendarea activităţii, temporar, dar şi amendarea acestuia cu suma de 10.000 lei.

„ANSVSA a dispus intensificarea controalelor care au ca tematică realizarea acţiunilor DDD de către operatorii din industria alimentară care depozitează şi comercializează produse alimentare. În acest sens, aducem aminte că este necesară revizuirea permanentă a procedurilor DDD şi plasarea de capcane pentru rozătoare la intrarea în spaţiile pentru depozitarea produselor alimentare, etanşeizarea căilor de acces pentru aprovizionare la nivelul solului şi menţinerea închisă a uşilor depozitelor”, a precizat într-un comunicat.

„Reamintim tuturor cetăţenilor numărul de Call-Center al instituţiei 0800.826.787, unde pot fi sesizate nereguli din domeniul siguranţei alimentelor, serviciu telefonic gratuit, apelabil din orice reţea de telefonie”, a transmis ANSVSA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici