Soldaţi americani prinşi că făceau schimb de poze nud cu femeile din armată pe o pagină secretă de Facebook

Sute de soldaţi americani au făcut schimb de poze cu femei din armată, unele nud, pe o pagină secretă de Facebook, informează New York Post.

13918 afișări
Imaginea articolului Soldaţi americani prinşi că făceau schimb de poze nud cu femeile din armată pe o pagină secretă de Facebook

Soldaţi americani prinşi că făceau schimb de poze nud cu femeile din armată pe o pagină secretă de Facebook

Pagina se numea „Puşcaşi marini uniţi“ şi pe ea se puteau găsi poze cu soldaţi activi sau retraşi din armata americană. Mai mult de două duzini de femei au apărut pe această pagină, de asemenea numele, funcţia şi locul unde aceste femei activează au fost făcute publice. Majoritatea acestor femei nu ştiau că sunt fotografiate sau unde vor ajunge pozele cu ele.
 
Soldaţii postau aceste poze şi apoi comentau. La fotografia unei femei, în descriere este menţionat că ea nu ştie că este fotografiată. Unul dintre comentarii sugerează că soldatul ar trebui să o supună la perversiuni sexuale şi să filmeze totul „pentru ştiinţă“.
 
Oficialităţi din armată verfică această pagină şi soldaţii care au postat fotografii se află sub investigaţie. 
 
Subiectul a devenit public după ce veteranul Thomas Brennan a contactat autorităţiile. După această mărturisire, Brennan a primit numeroase ameninţări de la soldaţi, unii sugerând că ar trebui torturat sau că vor publica poze indecente cu persoane apropiate lui Brennan. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici