Soţia lui Kobe Bryant, despre pierderea suferită: „Este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei”

Vanessa, soţia legendarului jucător din NBA, Kobe Bryant, a publicat pe reţelele de socializare un comunicat în care a vorbit despre pierderea soţului şi al fiicei sale, Gianna.

11157 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Kobe Bryant, despre pierderea suferită: „Este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei”

”Fetele mele şi cu mine vrem să mulţumim milioanelor de oameni care şi-au arătat sprijinul şi dragostea în aceste momente de coşmar. Vă mulţumim pentru toate rugăciunile. Avem nevoie de ele. Suntem complet devastaţi de moartea soţului meu, Kobe – un tată minunat pentru fiicele noastre, şi de a frumoasei mele, Gianna – o fiică minunată şi o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka şi Capri. De asemenea, suntem îndurerate pentru familiile ce şi-au pierdut, duminică, persoane apropiate. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră acum. Mă consolez cu gândul că atât Kobe, cât şi Gigi, ştiau că sunt foarte iubiţi. Am fost binecuvântaţi că i-am avut în vieţile noastre. Mi-aş dori să fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvântările noastre frumoase ce ne-au fost luate mult prea devreme. Nu ştiu ce ne rezervă viaţa după ziua de azi şi este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei. Ne trezim în fiecare zi şi încercăm să mergem mai departe pentru că Gigi şi Kobe ne luminează calea. Iubirea noastră pentru ei nu are margini. Îmi doresc să îi îmbrăţişez, să îi sărut şi să îi binecuvântez, să îi avem cu noi aici mereu. Vă mulţumim pentru că ne-aţi împărtăşit bucuria, durerea şi sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordaţi respectul şi intimitatea de care avem nevoie pentru a trece prin această nouă realitate. Vă mulţumesc pentru că vă rugaţi pentru noi şi pentru că îl iubiţi pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri şi pe mine”, a scris Vanessa Bryant, pe pagina sa personală de Instagram.

Fostul baschetbalist se afla la bordul elicopterului său privat alături de fiica sa de 13 ani, Gianna Maria, dar şi de alte şapte persoane. Toţi cei din aeronavă au decedat, după ce elicopterul s-a prăbuşit şi a luat foc în oraşul Calabasas din California, duminică, 26 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici