Soţul lui Amy Winehouse vrea bani în schimbul divorţului (Video)

Soţul lui Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, care în urmă cu o săptămână a declarat că nu doreşte niciun cent din averea cântăreţei, s-a răzgândit şi îi cere acesteia un milion de lire sterline (1,15 milioane euro) în schimbul divorţului, informează newsoftheworld.co.uk.

31 afișări
Imaginea articolului Soţul lui Amy Winehouse vrea bani în schimbul divorţului (Video)

Soţul cântăreţei Amy Winehouse vrea 1,15 milioane de euro în schimbul divorţului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un apropiat al celebrei cântăreţe a declarat cotidianului britanic The Sun că Fielder-Civil i-a spus managerului lui Winehouse că va accepta divorţul în schimbul sumei de un milion de lire sterline (aproximativ 1,15 milioane de euro).

De asemenea, el a a declarat că, în caz contrar, va publica o biografie în care va povesti toate amănuntele mariajului său cu celebra artistă.

"E un om cu două feţe. Vrea doar bani. Banii reprezintă singurul lucru care îl motivează", a declarat aceeaşi sursă din anturajul artistei britanice.

Fielder-Civil, care a fost trimis din nou la închisoare săptămâna trecută, după ce a ieşit pozitiv la un test antidrog, i-a spus mamei sale, Georgette, că tatăl lui Winehouse i-a oferit deja 50.000 de lire sterline (aproximativ 57.500 de euro) pentru a accepta divorţul.

Georgette a declarat că Mitch Winehouse, tatăl lui Amy Winehouse, a devenit extrem de îngrijorat în momentul în care Fielder-Civil a povestit presei modul în care a atras-o pe cântăreaţă către dependenţa de heroină, cocaină şi automutilare.

La rândul său, Georgette a declarat că Mitch Winehouse i-a telefonat lui Fielder-Civil la clinica de tratare a dependenţei de droguri în care acesta este internat, dar că fiul ei a refuzat să vorbească cu tatăl artistei, declarând că dacă Amy Winehouse doreşte să divorţeze, are nevoie să audă acest lucru direct de la ea.

Totodată, Georgette a catalogat drept "o adevărată insultă" oferta lui Mitch Winehouse, în valoare de 50.000 de lire (51.500 de euro), deoarece "averea lui Amy se ridică la peste 10 milioane de lire (11,5 milioane de euro), iar Blake este soţul ei" şi că "el are dreptul la cel puţin trei milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro), după atât de multe lucruri prin care a trecut alături de ea".

Citeşte şi:

Soţul lui Amy Winehouse, din nou la închisoare

Amy Winehouse a consultat o echipă de avocaţi specializaţi în divorţuri (Video)

Amy Winehouse, spitalizată din nou

Amy Winehouse - "Love is a losing Game"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici