Space X lansează mii de kilograme de provizii pentru Staţia Spaţială Internaţională

  • Space X lansează provizii pentru Staţia Spaţială Internaţională (ISS). Misiunea se realizează în baza unui contract între Space X şi NASA, iar în total, nava spaţială Dragon a livrat 42.000 kg de provizii, din 2012.
  • Misiunea se realizează în baza unui contract între Space X şi NASA.
  • În total, nava spaţială Dragon a livrat 42.000 kg de provizii, din 2012.
177 afișări
Imaginea articolului Space X lansează mii de kilograme de provizii pentru Staţia Spaţială Internaţională

Sursa: Profimedia Images

Compania Space X a lansat cu succes o navă spaţială Dragon, către Staţia Spaţială Internaţională, conform Space.com .

Nava spaţială conţine aproape 2.000 de kilograme de provizii proaspete şi experimente de cercetare. Aterizarea ar trebui să aibă loc în data de 9 martie, dimineaţa.

Nava spaţială Dragon 1 va rămâne la staţia spaţială aproximativ o lună, după care va reveni pe Pământ.

Această versiune a capsulei Dragon 1 a mai aterizat de două ori cu succes: în februarie 2017 şi decembrie 2018, în timp ce tot o versiune a navei spaţiale Dragon a fost prima care a ajuns la ISS, în 2012.

Space X a semnat un contract de servicii de aprovizionare comercială cu NASA, în baza căruia se realizează aceste misiuni, evaluat la 1,6 miliarde de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici