Spandau Ballet lansează primul single din ultimii 20 de ani

Trupa britanică Spandau Ballet, care, la începutul acestui an, a anunţat că se reuneşte pentru un nou turneu, va lansa primul ei single din ultimii 20 de ani, dar şi un album, în noiembrie, după ce a semnat un contract cu Mercury Records, informează sky.com.

39 afișări
Imaginea articolului Spandau Ballet lansează primul single din ultimii 20 de ani

Trupa Spandau Ballet lansează primul single din ultimii 20 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebra trupă, al cărei cel mai recent single a fost lansat în 1989, a anunţat în februarie că se va reuni pentru o serie de spectacole live, însă a ajuns, în cele din urmă, şi în studioul de înregistrări.

Noul single se numeşte "Once More", chitaristul şi compozitorul Gary Kemp declarând despre acesta: "Noua piesă este o modalitate pentru noi de a demonstra că Spandau Ballet s-a întors, nu numai pentru a interpreta hiturile în cadrul unui turneu, dar şi pentru a duce noile compoziţii în topuri".

Membrii trupei s-au simţit încurajaţi şi de faptul că fanii şi presa au avut reacţii pozitive faţă de turneul cu care revin pe scena muzicală.

Spandau Ballet va începe Reformation Tour luna viitoare, după ce Gary Kemp şi Tony Hadley au reuşit să depăşească problemele care i-au despărţit, la începutul anilor '90.

Printre piesele celebre ale formaţiei se numără "True", "Gold", "Only When You Leave", "Round and Round" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici