Spectatorii au făcut scandal şi au întrerupt concertul unei foste membre a trupei Pussycat Dolls

Cântăreaţa Melody Thornton a prezentat scuze după ce spectatorii turbulenţi au întrerupt o reprezentaţie a musicalului The Bodyguard. Incidentul a avut loc pe scena unui teatru din Manchester, potrivit BBC.

2908 afișări
Imaginea articolului Spectatorii au făcut scandal şi au întrerupt concertul unei foste membre a trupei Pussycat Dolls

Sursa foto: Twitter

Fosta vedetă a trupei Pussycat Dolls nu a reuşit să termine spectacolul de vineri de la Palace Theatre din Manchester deşi „a luptat din greu", aşa cum a declarat.

Organizatorii au spus că doi membri ai publicului care au refuzat să se aşeze pe scaune şi să se oprească din cântat au fost îndepărtaţi de personalul de securitate. De asemenea, unii spectatori de la nivelul superior au început o numărătoare inversă înainte de finalul spectacolului. Totodată, în sală s-au auzit gâfâieli, iar spectatorii s-au ridicat de pe scaune urmărind scandalul de la nivelul superior al sălii. Microfonul lui Thornton a fost tăiat, deşi vedeta a continuat să cânte, dar în cele din urmă luminile s-au întrerupt.

Ulterior, Thornton a spus pe Instagram că îi pare „foarte, foarte rău că nu a putut termina spectacolul".

„Am luptat din greu, mă simt îngrozitor. Respect faptul că v-aţi plătit biletele şi sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care îi respectă pe oamenii de pe scenă care vor să vă ofere un spectacol frumos", a spus ea.

Reprezentantul teatrului a declarat că spectacolele viitoare „vor continua aşa cum au fost planificate" şi că a început o anchetă asupra incidentului de vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici