Stallone ar putea realiza o a cincea parte a seriei "Rambo"

Producătorii francizei de succes "Rambo" au indicat că este posibil să realizeze o a cincea parte a aventurilor veteranului din Vietnam, după ce partea a patra a avut încasări de 18,15 milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în America de Nord, informează The Sun.

4 afișări
Imaginea articolului Stallone ar putea realiza o a cincea parte a seriei "Rambo"

Stallone ar putea realiza o a cincea parte a seriei "Rambo"

Harvey Weinstein, şeful companiei Miramax, a declarat, luni, că se plănuieşte o a cincea parte a seriei "Rambo": "Îl aducem (pe Rambo, n.red.) din nou în Statele Unite". "Rambo 4" a fost filmat în apropiere de frontiera republicii Myanmar.

O sursă din interiorul companiei a declarat că şefii vor să realizeze cât mai repede partea a cincea a seriei: "Sly are 61 de ani. Nu poate fi la nesfârşit erou al unui film de acţiune".

Nu numai lungmetrajul "Rambo 4" a avut succes de box office, ci şi partea a şasea a seriei "Rocky Balboa", care a fost lansată în 2006.

"Rambo 4" îl prezintă pe John Rambo după 20 de ani de la ultima sa misiune. De atunci, eroul s-a retras în nordul Thailandei, unde duce un trai izolat în munţi, supravieţuind de pe urma pescuitului şi a comerţului cu şerpi veninoşi. Marcat de o viaţă în care a văzut şi a simţit prea multă violenţă, a ales să trăiască simplu, evitând societatea care l-a dezamăgit. Însă războinicul este nevoit să se întoarcă. În inima junglei se vor revărsa râuri de sânge şi iadul se va dezlănţui.

Ultima oară când Stallone şi-a încântat fanii cu acest rol a fost în 1988, cu aproape 20 de ani în urmă. Cele trei filme ale seriei au fost "First Blood - Rambo I" (1982), "Rambo II" (1985) şi "Rambo III" (1988).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici