Starurile francizei "Twilight" au defilat pe un covor negru, la premiera penultimului film din serie

Starurile francizei "Amurg/ Twilight", Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, dar şi alte vedete din industria de divertisment americană au defilat pe un covor negru, la premiera de gală a penultimului film din această serie de succes, luni seară, la Los Angeles, informează voici.fr.

970 afișări
Imaginea articolului Starurile francizei "Twilight" au defilat pe un covor negru, la premiera penultimului film din serie

Starurile francizei "Twilight" au defilat pe un covor negru, la premiera penultimului film din serie

Pentru premiera de gală a celui de-al patrulea film din seria "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", producătorii evenimentului au făcut totul la scară mare. Toţi actorii din film, dar şi alte vedete din showbizul american, purtând ţinute de gală, au fost prezenţi la premiera acestui lungmetraj şi au pozat pe un covor negru, în faţa fotografilor şi a admiratorilor, prezenţi în număr foarte mare în centrul oraşului Los Angeles. Mulţi dintre fani au dormit în corturi în ultimele patru zile, aşteptând această premieră.

Seria "Amurg/ Twilight" prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi. În al patrulea film din serie, Bella şi Edward se căsătoresc şi au împreună un copil.

Însă nu doar povestea care a stat la baza realizării acestei pelicule, cât mai degrabă starurile prezente la premieră au captat atenţia spectatorilor. Purtând o rochie cu motive albastre şi negre, decupată pe coapsă, creată de designerul J. Mendel, actriţa Kristen Stewart i-a fascinat pe fanii veniţi în număr mare pentru a-i aclama pe actorii din distribuţie. Sprijinindu-se din când în când de Robert Pattinson, cu care are o relaţie şi în viaţa reală, actriţa americană a salutat publicul şi a semnat numeroase autografe.

Robert Pattinson şi Taylor Lautner au purtat costume sobre, de culori închise.

În afara actorilor, regizorului şi a întregii echipe de producţie a filmului, pe covorul negru întins în faţa Nokia Theatre din Los Angeles a păşit şi scriitoarea Stephenie Meyer, autoarea romanelor pe baza cărora au fost realizate filmele din această franciză.

Printre celelalte vedete prezente la eveniment s-au numărat Ashley Tisdale, Jennifer Love Hewitt, Willow Smith, Heather Locklear, Rob Lowe şi Bruno Mars.

Lungmetrajul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I/ The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1", regizat de Bill Condon, va avea premiera în România pe 18 noiembrie.

Filmul este al patrulea lungmetraj din această franciză cinematografică, realizată pe baza romanelor scrise de Stephenie Meyer. Producătorii americani au decis să lanseze ecranizarea celui de-al patrulea roman în două părţi, iar partea a doua va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici