Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame, vandalizată din nou

Steaua preşedintelui american Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, a fost vandalizată din nou, cu graffiti, iar întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere video din zonă, potrivit tmz.com.

149 afișări
Imaginea articolului Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame, vandalizată din nou

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame, vandalizată din nou

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă. O femeie a scos un spray cu vopsea albă din geantă şi a acoperit steaua lui Trump în doar câteva secunde.

Steaua lui Donald Trump - pe care acesta a primit-o pentru contribuţia sa la succesul concursului de frumuseţe Miss Universe, în 2007, pe când realiza emisiunea "The Apprentice" - a fost vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică.

Cel mai recent act de vandalism a avut loc la începutul acestuia an, când cineva a scris pe stea textul "căţeaua lui Putin".

În iulie 2018, un bărbat, Austin Clay, a distrus steaua cu un instrument de foraj electric. Tot anul trecut, un alt bărbat a urinat pe obiectivul turistic.

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele în zona Hollywood Boulevard - Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale şi muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinaţie turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici