Ştefan Bănică neagă participarea la petrecerea de Revelion organizată la Romexpo în Capitală

Ştefan Bănică neagă participarea la petrecerea de Revelion organizată de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, în complexul Romexpo din Capitală, după ce în presă au apărut informaţii despre un concert pe care cântăreţul l-ar susţine în cadrul acestui eveniment.

697 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică neagă participarea la petrecerea de Revelion organizată la Romexpo în Capitală

Ştefan Bănică (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX de serviciul de presă al artistului, "întrucât au apărut pe câteva canale media anunţuri legate de un presupus concert Ştefan Bănică, pe 31 decembrie, în cadrul evenimentului organizat la Romexpo, considerăm că e necesar să specificăm, pentru o corecta informare a publicului, că Ştefan Bănică nu va participa pe 31 decembrie, de Revelion, la evenimentul menţionat mai sus sau la alte evenimente organizate cu ocazia Revelionului".

Potrivit unor informaţii apărute recent în presă, Ştefan Bănică ar fi urmat să susţină un concert la cea de-a noua ediţie a "Vanghelionului" de la Romexpo, care intră din nou în seria petrecerilor organizate de Revelion în Capitală, după o pauză de doi ani şi la care au fost anunţaţi şapte mii de invitaţi. La petrecerea moderată de Ramona Bădescu şi Claudiu Bleonţ era anunţat, pe lângă vedete ca Toni Braxton, Holograf şi Voltaj, şi Ştefan Bănică Jr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici