Revelion 2012 în Bucureşti: Vanghelie organizează al nouălea "Vanghelion", după o pauză de doi ani

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, organizează, sâmbătă seară, la Romexpo, al nouălea "Vanghelion", după o pauză de doi ani, la petrecere urmând să cânte Toni Braxton, Ştefan Bănică Jr., Pepe, Holograf, Voltaj, Ovidiu Lipan Ţăndărică.

1718 afișări
Imaginea articolului Revelion 2012 în Bucureşti: Vanghelie organizează al nouălea "Vanghelion", după o pauză de doi ani

Revelion 2012 în Bucureşti: Vanghelie organizează al nouălea "Vanghelion", după o pauză de doi ani (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La petrecere unde sunt aşteptaţi şapte mii de invitaţi la Pavilionul Central şi o mie de invitaţi la "Revelionul seniorilor".

Un bilet la Pavilionul Central costă 150 de lei, iar un bilet la "Revelionul seniorilor" costă 30 de lei.

Invitaţii lui Vanghelie vor fi încântaţi de vedeta internaţională Toni Braxton, dar şi de Ştefan Bănică Jr. şi Pepe, precum şi de trupe româneşti precum Holograf sau Voltaj.

Prezentatorii evenimentului vor fi Ramona Bădescu şi Claudiu Bleonţ.

La miezul nopţii, Ovidiu Lipan Ţăndărică va susţine un spectacol extraordinar în faţa Romexpo.

Meniul servit invitaţilor va fi unul franţuzesc, "asezonat" cu mâncăruri din bucătăria românească.

Petrecerea va începe la ora 21.00 şi se va termina la ora 5.00 sau 6.00 dimineaţa, cu "Periniţa".

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi prezent la petrecere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici