Stela Popescu promite un look modern la premiera filmului "Mamaia"

Actriţa Stela Popescu promite să afişeze un look modern la premiera de gală a filmului "Mamaia", care va avea loc vineri, la CinemaPro din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

322 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu promite un look modern la premiera filmului "Mamaia"

Stela Popescu promite un look modern la premiera filmului "Mamaia" (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax foto)

Filmul "Mamaia", care va avea premiera de gală la 19.30, marchează revenirea actriţei Stela Popescu pe marile ecrane într-un rol principal, după aproape 20 de ani.

"Am mari emoţii pentru premieră. Din păcate, nu pot renunţa la ochelari, pentru că nu am voie să mă machiez cel puţin o lună după operaţia de cataractă, dar o să mă descurc, pentru că am două perechi de ochelari: unii fumurii şi ceilalţi transparenţi. Mă mai gândesc pe care să îi port, pentru că acum e la modă să porţi ochelari de soare peste tot, indiferent de vreme. Poate o să mi-i pun şi eu, aşa ca să zică lumea «doamna Stela e la modă!»", a declarat Stela Popescu despre mult-aşteptata premieră de gală a filmului "Mamaia".

Seara de vineri va fi una cu totul specială şi pentru colegii Stelei Popescu, pornind de la actorii Valentin Teodosiu, Adrian Văncică, Ion Dichiseanu, Mădălina Anea şi Paul Diaconescu şi continuând cu producătorul Alma Bacula şi regizorul Jesus Del Cerro, care vor sărbători împreună fericitul eveniment.

Printre vedetele care vor saluta premiera filmului "Mamaia" pe marile ecrane şi-au anunţat prezenţa pe covorul roşu de la CinemaPRO Andreea Esca, Loredana, Iulia Vântur, Dan Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Andreea Marin, Alina Chivulescu, Mircea Solcanu, Adina Galupa, Maria Marinescu, Corina Bud, Mihai Bendeac, Dan Chişu, Dana Budeanu, precum şi mulţi alţi invitaţi supriză.

Comedia "Mamaia" spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

După premiera de gală de vineri, echipa filmului "Mamaia" va pleca într-un turneu în ţară, urmând ca, duminică, Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea şi Paul Diaconescu, precum şi realizatorii Alma Bacula (producător) şi regizorul să fie prezenţi la premiera de la Constanţa si Brăila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici