Stiluri de dans noi şi mai multe visuri de împlinit, în noul sezon "Dansez pentru tine" - VIDEO

Noul sezon "Dansez pentru tine", care începe pe 19 martie, la Pro TV, va include stiluri de dans noi, coregrafii inedite, un platou inundat de flori, opt vedete iubite de toată lumea, concurenţi cu vieţi care bat filmul şi costume pastel, în ton cu primăvara, informează postul de televiziune.

94 afișări
Imaginea articolului Stiluri de dans noi şi mai multe visuri de împlinit, în noul sezon "Dansez pentru tine" - VIDEO

Stiluri de dans noi şi mai multe visuri de împlinit, în noul sezon "Dansez pentru tine" - VIDEO

Noul sezon "Dansez pentru tine", care începe vineri, 19 martie, de la ora 20.30, la Pro TV, va fi prezentat tot de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur.

Vedetele Acasa TV din serialul "Aniela" Diana Dumitrescu şi Iuliana Luciu, fotomodelul Andreea Spătaru şi cântăreaţa Anamaria Ferentz vor face pereche cu patru tineri inimoşi pentru a rezolva împreună în paşi de dans probleme arzătoare din viaţa celor dragi acestora.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, activistul ecologist de la Asociaţia MaiMultVerde Dragoş Bucurenci, campionul Local Kombat Cătălin Moroşanu şi Doru Todoruţ, jumătatea trupei Deepcentral, descoperit în urma concursului Popstars, vor intra în competiţie alături de patru fete ambiţioase pentru a încerca în paşi de dans să le împlinească cel mai arzător vis.

Pe lângă dansuri deja consacrate la "Dansez pentru tine", precum salsa, vals, quick-step, ţigănesc, folclor, musical, rumba şi paso-doble, perechile concurente vor avea de învăţat pentru competiţia visurilor stiluri care au făcut furori sezonul trecut, Michael Jackson şi parodie, dar si stiluri noi cum ar fi dansul-ritual şi stomp-ul. Înarmaţi cu orice obiect care poate crea sunete şi care le poate completa mişcările corpului, concurenţii de la "Dansez pentru tine" vor aduce pe ringul visurilor, pentru prima dată, coregrafii de stomp.

Video Stirileprotv.ro

Viaţa bate filmul în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine". Cei opt concurenţi, oameni simpli, care vor dansa în competiţie alături de opt vedete iubite din România, au vieţi care pot deveni usor scenariul unui roman sau al unui serial de televiziune. De aceea, concurenţii din cel de-al nouălea sezon al emisiunii nu au un singur vis de împlinit, ci mai multe, pentru toţi cei care le sunt dragi şi a căror viaţă şi-ar dori să o schimbe. Pentru că romanul vieţii lor să fie unul cu happy-end, ei îşi doresc să aducă zâmbetul pe chipul celor apropiaţi care şi-au sacrificat totul pentru ca ei să ducă un trai decent.

Membrii juriului emisiunii - Mihai Petre, Emilia Popescu, Cornel Patrichi, Wilmark şi Beatrice Rancea - sunt nerăbdători să cunoască noile perechi de visători care vor face spectacol în fiecare vineri seara, la Pro TV. Muzica va fi asigurată, ca în fiecare sezon, de inegalabila orchestră condusă de Petre Geambaşu, iar dansul profesionist va fi coordonat de Edi Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici