„Ştiu ce ai făcut”: Cum şi-a aşteptat un bărbat iubita pe aeroport, după ce a aflat că femeia l-a înşelat | FOTO

Un bărbat din Australia a fost fotografiat în timp ce îşi aştepta iubita la aeroportul din Melbourne. Acesta ţinea deasupra capului un semn cu mesajul „ştiu că m-ai înşelat”, potrivit canalului de ştiri Fox News.

24140 afișări
Imaginea articolului „Ştiu ce ai făcut”: Cum şi-a aşteptat un bărbat iubita pe aeroport, după ce a aflat că femeia l-a înşelat | FOTO

Not exactly a warm welcome home | FOTO

Bărbatul ţinea cu mândrie deasupra capului un semn care declara „ştiu că m-ai înşelat”.

Un pasager care trecea prin terminalul de la sosiri a aeroportului a fotografiat bărbatul şi a distribuit poza pe reţeaua de socializare Twitter. Poza a primit peste 400 de comentarii şi mai mult de 75.000 de aprecieri din partea utilizatorilor.

Unii dintre utilizatori au fost de acord cu idea bărbatului de a o face de ruşine pe partnera sa. De asemenea, aceştia au speculat cu privire la reacţia acesteia, în timp ce unii au considerat că decizia bărbatului a fost deplasată.

Deocamdată, nu se ştie dacă iubita bărbatului şi-a făcut apariţia la aeroport.

„Întorsătură de situaţie: iubita nu se mai întoarce!”, comentează un utilizator.

„Cât de meschin trebuie să fii!”, scrie altcineva.

Aceasta nu este prima dată când a o persoană a devenit faimoasă dintr-un motiv asemănător.

În luna decembrie a anului trecut, o femeie a devenit virală după ce a publicat un videoclip în care îi dezvăluia iubitului că ştie de amanta acestuia. Cei doi sărbătoreau ziua de naştere a femeii şi erau înconjuraţi de prieteni în timp ce aceasta se despărţea de iubitul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici