"Sunt urâtă? - Filmul la care s-au uitat PESTE 3 MILIOANE DE OAMENI, motiv de ÎNGRIJORARE pe internet - VIDEO

Un nou fenomen îngrijorător a apărut printre adolescenţii care frecventează Youtube-ul. Tot mai mulţi copii cu vârste între 11 şi 14 ani postează filmuleţe în care se întreabă îngrijoraţi dacă sunt urâţi.

11126 afișări
Imaginea articolului "Sunt urâtă? - Filmul la care s-au uitat PESTE 3 MILIOANE DE OAMENI, motiv de ÎNGRIJORARE pe internet - VIDEO

"Sunt urâtă? - Filmul la care s-au uitat PESTE 3 MILIOANE DE OAMENI, motiv de ÎNGRIJORARE pe internet

Unul dintre aceşti adolescenţi este utilizatorul „sgal901”, o fetiţă blondă care îi întreabă pe cei care vizionează videoclipul dacă este urâtă.

Contrar oricăror aşteptări, filmuleţul postat de ea a fost vizionat de peste 3 milioane de ori. "Mulţi îmi spun că sunt urâtă. Cred că sunt urâtă şi grasă”, îşi spune ea povestea în videoclip, scrie dailymail.co.uk.

Comentariile la videoclip sunt diverse, de la utilizatori care o susţin şi încearcă să-i redea încrederea, la persoane dezgustate de film care o acuză pe autoarea lui de prostie sau chiar la cei care o aprobă pe „sgal901” şi spun despre ea că este urâtă.

Un alt caz este cel al fetiţei care se autointitudează „beautifulandproud”. Aceasta a postat un videoclip anul trecut, pe 2 decembrie, în care fără detalii prea multe îşi întreabă posibilii privitori dacă este urâtă.

Confuzia este un alt element ce îi îndeamnă pe adolescenţi să recurgă la un astfel de comportament.

Faye, care are numele de utilizator pe Youtube „Smilelovebeauty8” mărturiseşte că mulţi îi spun la şcoală că este urâtă, însă prietenii ei încearcă să o convingă de contrariu. Pentru ea, pare că doar internetul îi poate oferi răspunsul.

Fenomenul nu îi ocoleşte pe băieţi, dar majoritatea videoclipurilor sunt însă făcute de fete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici