Surpriză: ce smartphone foloseşte Bill Gates

Faptul că Windows Mobile este un sistem de operare aproape mort nu mai este un secret pentru nimeni. Dar te-ai aştepta ca măcar Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, să folosească sistemul de operare până la sfârşit. Nu este cazul.

5430 afișări
Imaginea articolului Surpriză: ce smartphone foloseşte Bill Gates

Ce smartphone foloseşte Bill Gates

Într-un interviu acordat Fox News, în care a discutat despre activităţile fundaţiei Bill and Melinda Gates, miliardarul a oferit şi câteva detalii despre dispozitivele pe care le foloseşte zi de zi. 

Se ştie că Gates are o aversiune faţă de produsele Apple. De aceea, el a declarat că a trecut recent pe Android. Ce model de smartphone foloseşte exact nu ştim, dar este posibil să fie vorba de un terminal Samsung. Gates a spus că telefonul „are mult software Microsoft în el”. Microsoft şi gigantul sud-coreean au încheiat un parteneriat prin care aplicaţii şi servicii Microsoft, precum cele Office sau OneDrive, vin preinstalate pe terminalele companiei. Există chiar şi o ediţie Microsoft a Galaxy S8. Gates a mai spus şi că foloseşte, bineînţeles, PC-uri cu Windows 10.

Bill Gates a fost preşedintele consiliului director al Microsoft până în 2014, iar acum este consilier pe probleme de tehnologie al actualului lider al companiei. 

Citiţi continuarea articolului pe go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici