Surpriza de care a avut parte un bărbat care mânca stridii la restaurant. A plecat mai bogat cu câteva mii de dolari

Un bărbat din New Jersey, care mânca stridii într-un restaurant din Manhattan , New York, a găsit în una dintre acestea o perlă care valorează câteva mii de dolari, transmit publicaţiile CBS News şi Inquisitr.

35817 afișări
Imaginea articolului Surpriza de care a avut parte un bărbat care mânca stridii la restaurant. A plecat mai bogat cu câteva mii de dolari

Surpriza de care a avut parte un bărbat care mânca stridii la restaurant. A plecat mai bogat cu câteva mii de dolari

Rick Antosh s-a întâlnit cu un prieten la Oyster Bar mai devreme în această lună. Bărbatul a comandat o porţie de stridii, iar în una dintre acestea a găsit obiectul preţios.

Iniţial, Antosh nu a ştiut exact ce este obiectul respectiv. A bănuit că este vorba despre o bucată de ustensilă de bucătărie care s-a desprins şi a ajuns în mâncare. A chemat un reprezentant al restaurantului, iar un chef a confirmat că este vorba despre o perlă.

Chef-ul respectiv a spus că aceste întâmplări sunt extrem de rare. În cei 28 de ani de când lucrează la restaurant, au fost găsite doar de două ori perle în stridii. Potrivit unor specialişti cu care au vorbit jurnaliştii de la CBS News, şansa ca o perlă să se formeze într-o stridie este de 1 la 10.000.

Perla lui Antosh valorează câteva mii de dolari, dar bărbatul nu doreşte să o vândă, deoarece consideră că este aducătoare de noroc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici