Şuviţe din părul lui Kate Moss, la licitaţie pe internet

O meşă de păr pe care top modelul Kate Moss a pierdut-o recent în faţa celui mai mare hotel din Berlin va fi licitată pe internet până pe 3 iulie, informează presa germană de joi.

17 afișări
Imaginea articolului Şuviţe din părul lui Kate Moss, la licitaţie pe internet

Şuviţe din părul lui Kate Moss, la licitaţie pe internet (Imagine: Mediafax Foto)

Pe 12 iunie, top modelul în vârstă de 34 de ani se afla în capitala germană pentru a-şi prezenta noul parfum.

"După o petrecere la Club Watergate, un club de noapte în vogă, Kate Moss s-a întors la hotelul Adlon, unde era aşteptată de fotografi. Pentru a-i evita, ea s-a grăbit să intre în hotel, moment în care şi-a pierdut o extensie de păr", a indicat cotidianul Berliner Zeitung.

Fotograful John Farr a luat meşa şi a scos-o la licitaţie în beneficiul unei organizaţii germane care luptă împotiva consumului de droguri ("Keine Macht den Drogen").

"Sper că ea (Kate, n.r.) nu are nimic împotriva acestei acţiuni. Nu am putut să îi cer permisiunea pentru că era grăbită", a spus fotograful, citat de jurnal.

Până în prezent, şuviţa de păr, scoasă la vânzare pe eBay, nu a prezentat un interes deosebit: au fost depuse doar cinci oferte, cea mai mare fiind de 25,50 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici