Sylvester Stallone a semnat pentru două noi filme de acţiune

Veteranul Sylvester Stallone, care recent şi-a lansat partea a patra a francizei de succes "Rambo", a semnat două contracte foarte profitabile pentru a regiza două filme de acţiune, în care va juca şi roluri principale, cu compania Nu Image/Millennium Films, informează hollywoodreporter.com.

10 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone a semnat pentru două noi filme de acţiune

Sylvester Stallone a semnat pentru două noi filme de acţiune

Filmele vor fi realizate împreună cu producătorii filmului "Rambo", Danny Dimbort, Avi Lerner şi Trevor Short de la Nu Image/Millennium Films.

Potrivit sursei citate, starul are în vedere mai multe scenarii, inclusiv continuări ale seriilor "Rambo" şi "Rocky". Primul scenariu va fi gata până în toamnă, când vor debuta filmările.

Înţelegerea dintre vedetă şi Nu Image nu ar fi fost posibilă în urmă cu câţiva ani, după eşecul filmului "Spy Kids 3D: Sfârşitul jocului" (2003) şi al reality show-ului de televiziune "The Contender", care avea ca temă lumea boxului.

Însă, în 2007, Stallone a lansat "Rocky Balboa", a şasea parte a seriei "Rocky", la 16 ani după partea a cincea. Producţia MGM, cu un buget de 24 de milioane de dolari, a avut încasări de 70 de milioane de dolari.

Al doilea mare succes a fost "Rambo", pentru care Stallone a semnat scenariul şi regia. Filmul, distribuit de Lionsgate, a avut încasări de 18,2 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare şi de 25 de milioane de dolari în cele 10 zile de când se află pe marile ecrane în America de Nord. Ultima oară când Stallone şi-a încântat fanii cu acest rol a fost în 1988, cu aproape 20 de ani în urmă. Cele trei filme ale seriei au fost "First Blood - Rambo I" (1982), "Rambo II" (1985) şi "Rambo III" (1988).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici