Sylvester Stallone şi Jet Li vor juca în filmul "The Expendables" (Galerie Video)

Sylvester Stallone, Jason Statham şi Jet Li vor interpreta rolurile unor mercenari în filmul "The Expendables", peliculă de al cărei scenariu şi regie se va ocupa Stallone.

154 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone şi Jet Li vor juca în filmul "The Expendables" (Galerie Video)

Sylvester Stallone şi Jet Li vor juca în filmul "The Expendables"

Personajele principale din acest nou proiect cinematografic vor trebui să se infiltreze într-o ţară din America de Sud şi să-l aresteze pe dictatorul acesteia. Echipa lor este de "neînlocuit", fiind angajată pentru îndeplinirea misiunilor pe care nimeni nu poate să le ducă la capăt. Filmările vor începe în februarie în Costa Rica şi în Louisiana.

"The Extendables" este primul din cele două filme pe care Stallone le va produce în urma acordului cu studiourile Nu Image/Millennium Films. Cel de-al doilea va fi următorul film din seria "Rambo". Cea mai recentă colaborare a studiourilor Nu Image/Millennium Films cu Stallone a fost filmul "Rambo IV", care a obţinut încasări de 155 milioane de dolari în acest an. Statham şi Li au colaborat în trecut la filmul de arte marţiale "Un asasin nemilos" (2007).

Sylvester Stallone s-a născut pe 6 iulie 1946 în New York şi este actor, regizor, scenarist şi producător de filme american. A devenit legendar prin roluri principale în filme de acţiune ca "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, el a fost unul din cei mai bine plătiţi actori ai tuturor timpurilor, fiind numit adesea "Sly" în presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici