Tania Budi şi Adrian, prima pereche eliminată de la "Dansez pentru tine" - VIDEO

Tania Budi a fost eliminată din competiţia "Dansez pentru tine", emisiunea difuzată vineri la Pro Tv fiind urmărită de 2,5 milioane de telespectatori, informează televiziunea.

284 afișări
Imaginea articolului Tania Budi şi Adrian, prima pereche eliminată de la "Dansez pentru tine" - VIDEO

Tania Budi şi Adrian, prima pereche eliminată de la "Dansez pentru tine" (Imagine: ProTv)

Vineri seara, telespectatorii au fost alături de perechile concurente pe tot parcursul emisiunii, Pro Tv fiind lider de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban.

Primul duel al acestui sezon s-a sfârşit prin eliminarea din competiţie în urma voturilor telespectatorilor a perechii formate din Tania Budi şi Adrian Mureşan. Cu lacrimi în ochi de fericire şi recunoştinţa pentru voturile primite şi pentru salvarea de la duel, Andreea Mantea şi Daniel Lazăr au avut parte însă de o bucurie de scurtă durată. Notele primite din partea juriului i-au condamnat la un alt duel, al doilea consecutiv pentru ei.

Video Stirileprotv.ro

Actorii din serialul "State de România" de la Pro Tv, Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă, au făcut un show de electric-boogie cu influenţe tigăneşti pentru a ajuta trei fraţi talentaţi să-şi continuie studiile artistice.

VEZI AICI TOATE DANSURILE DIN ULTIMA EDIŢIE

Jean de la Craiova şi partenera sa, Sandra Neacşu, au ridicat publicul în picioare la dansul lor bollywoodian plin de umor, care s-a încheiat cu o expresie deja tradiţională pentru pereche: "Vă pupă Jean!". Şi elegantul şi rapidul quick-step s-a mulat perfect pe picioarele lui Jean şi ale Sandrei şi le-a adus cele mai mari note din concursul de vineri. Fracul lui Jean de la quick-step a cucerit întreaga asistenţă, pentru că purta pe buzunar, din pietre, asemeni unei inscripţii de mare brand vestimentar, iniţialele numelui său, "JDLC" de la Jean de la Craiova. "A fost amuzant, pentru că Bursucu ştie să facă coregrafii în care nu ai cum să te plictiseşti şi te simţi bine. Noi ne-am simţit bine şi la un moment dat îmi venea şi să râd de cât de caraghios arătam în costumul acesta, cu bănuţii aceştia pe mine. Notele au fost bune, dacă juriul mi-a dat notele astea, înseamnă că ştiu ei ceva, nu vreau să mă pun rău cu ei", a glumit Jean după prestaţia de la Bollywood.

Alina Chinie, Veveriţa Roşcată din band-ul de la Happy Hour, şi partenerul ei, Ştefan Bamboi au smuls ropote de aplauze la Bollywood-ul lor, considerat de juriu pitoresc şi extrem de original. Chiar dacă quick-step-ul nu a avut acelaşi succes răsunător de public, cei doi au terminat seara cu un zâmbet larg pe chip. Pe lângă felicitările adresate coregrafei lor, Victoria Bucun, Alina şi Ştefan au acumulat suficiente puncte încât să iasă pe locul doi în clasament şi să nu simtă deloc ameninţarea duelului. "Am fost prima pereche din această seară care a dansat Bollywood şi, deşi am fost emoţionaţi, suntem foarte încântaţi că s-au dat note mari, sunt foarte mulţumită", a declarat mândră Veveriţa.

Radu Vâlcan, prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate" de la Acasă Tv, a avut emoţii mari vineri seara, pentru că timpul de pregătire pentru stilurile noi de dans i s-a părut foarte scurt. Chiar dacă nu au mai primit aprecierile şi laudele din prima ediţie, Radu şi Elena au acumulat un punctaj bun care i-a trimis pe al treilea loc în clasamentul de vineri seara. "Eu sunt mulţumit cu ceea ce am realizat până acum, eu ştiu de unde am plecat şi ştiu cum sunt în momentul de faţă. Din cauza mea ne-au depunctat, ştiu ce probleme au fost şi la repetiţii, quick-step-ul este un dans foarte greu. Noi încercam să facem coregrafia cât mai bine, dar timpul este foarte scurt, totul este foarte comprimat şi mai mult nu ştiu cât se poate obţine", a declarat Radu Vâlcan după primul dans.

Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba au strălucit pe ringul de dans şi au impresionat prin energie, zâmbet larg, veselie, optimism şi umor. Chiar dacă li s-a părut că a zburat săptămâna de repetiţii şi că dansurile puteau ieşi mult mai bine, Liviu şi Ilaria au scăpat de corvoada duelului şi au primit un punctaj care să le permită să fie liniştiţi. "A fost o săptămână foarte scurtă, enervant de scurtă, am avut doar două zile, parcă a fost doar luni şi vineri. Quick-step-ul este un dans foarte greu, mie mi s-a părut foarte greu, mai ales că e foarte rapid şi necesită o ţinută, aşa că o săptămână este cam puţin pentru a-l învăţa. De mine sunt nemulţumit, puteam să fac mai mult, însă de Ilaria sunt foarte mândru", a povestit Liviu, care a fost încurajat şi susţinut din gradenă de soţia sa.

Monica Columbeanu şi Andrei Vlad au fost din nou norocoşii serii, pentru că au scăpat la limită de duel, fiind ultima pereche salvată din competiţia de vineri. După cinci zilei în care Andrei nu s-a simţit bine şi nu a putut repeta în pereche dansurile, Monica şi Andrei au fost nevoiţi să recupereze restanţa şi să înveţe dansurile pe ultima sută de metri. Ambiţia lor şi îndemânarea coregrafei lor, Căprioara, i-a ajutat să impresioneze juriul şi să primească note destul de mari, care să-i ţină departe de duel.

La dansul Bollywood, juriul a lăudat-o pe Monica pentru frumuseţea ei şi a remarcat magnetismul din ochii ei dat de lentile de contact albastre, pe care după cum a mărturisit, le-a ales ca să se potrivească mai bine cu tema dată, filmul indian. Quick-step-ul a fost şi el discutat şi analizat de juriu, mai ales că la finalul dansului a avut loc chiar în platou o bătaie cu perne care a umplut ringul de fulgi şi pene.

Pentru Tania Budi şi Adrian Mureşan, seara de vineri a fost ultima în competiţia visurilor în urma deciziei publicului care a votat pentru ei în proporţie de 42,30%. Chiar dacă trişti că au părăsit atât de devreme concursul, Tania şi Adrian s-au retras ca nişte învingători, cu zâmbetul pe buze şi cu credinţa că i-au arătat mamei lui Adrian cât de mult o iubesc şi cât de mult îşi doresc ca ea să fie fericită şi liniştită.

După ce au trecut printr-o seară plină de emoţii, cu întâlniri emoţionante şi cu mult suspans, Andreea Mantea şi Daniel Lazăr au fost salvaţi de la primul duel din experienţa lor, publicul votându-i în proporţie de 57,70%, însă asta nu a fost suficient pentru ca ei să poată avea o săptămână liniştită. Notele juriului i-au condamnat la un al doilea duel consecutiv pe care l-au întâmpinat cu lacrimi multe şi cu tristeţe, mai ales că munciseră pentru coregrafii în ultima săptămână, câte nouă ore pe zi fără pauze. "Le mulţumim din suflet telespectatorilor care ne-au votat, dar iată că am ajuns din nou aici, sperăm să fie şi a doua oară lângă noi", au declarat destul de descumpăniţi Andreea Mantea şi Daniel, alături de coregraful lor Bogdan Boanţă.

Andreea şi Daniel Lazăr (18 ani, Piatra Neamţ) dansează pentru cel mai important om din viaţa lui Daniel, mama lui care a avut o viaţă grea, iar acum trece printr-o perioadă dificilă. Visul mamei lui Daniel este să poată asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat în plasament şi de care are grijă aşa cum a avut şi de Daniel şi de fratele lui. Telespectatorii care vor să o ajute pe mama lui Daniel pot vota prin sms la 1276 cu textul Andreea sau pot suna la 0900 760 602.

Kamara şi Iulia Deliu şi-au pus tot sufletul în coregrafiile executate, însă au primit cele mai mici note din concurs.

Cu lacrimi în ochi a primit Iulia vestea că se va lovi de un duel pentru a merge mai departe în concurs. Kamara şi Iulia Deliu (19 ani, Chişinău) dansează pentru visul tatălui Iuliei, pentru care acesta a muncit toată viaţa. El şi-a dorit dintotdeauna ca familia lui să aibă o casă. Indiferent cât a muncit, nu a reuşit să termine casa pe care a început-o acum 16 ani, pentru că întotdeauna cele mai importante au fost fetele lui şi bunăstarea întregii familii. Din cauza crizei, nu a mai fost plătit pentru ultimele luni de muncă, iar fetele lui s-ar putea să nu-şi poată termina studiile, deci nici nu mai poate fi vorba de terminarea casei. Telespectatorii care vor să voteze perechea formată din Kamara şi Iulia Deliu pot vota trimiţând sms la 1276 cu textul Kamara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici