The Charlatans cântă în deschiderea concertului Rolling Stones din România

Trupa The Charlatans va cânta în deschiderea concertului The Rolling Stones, ce va avea loc pe 17 iulie, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, compania Events.

1 afișare

Începând cu ora 19.00, fanii The Rolling Stones vor avea ocazia să asiste la un recital de 45 de minute susţinut de trupa The Charlatans, aflată pentru prima dată în România. Aceştia vor încălzi atmosfera cu un recital ce va cuprinde piese noi ale trupei, precum şi hituri care au consacrat-o.

Pentru a facilita accesul publicului, porţile stadionului Lia Manoliu se vor deschide la ora 16.00.

Până la acest moment, la concertul Rolling Stones au fost vândute aproximativ 56.000 de bilete, potrivit organizatorilor, despăşindu-se astfel orice recorduri de vânzări de bilete la concerte de până acum din România. Au mai rămas în vânzare 4.000 de bilete (3.000 - gazon B şi 1.000 – peluză). Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.ticketpoint.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Inspiraţi de muzica formaţiei Stone Roses, Rob Collins (claviatură), Jon Baker (chitară), Martin Blunt (bas) şi Jon Brookes (tobe) au format The Charlatans în 1989, colaborând cu diferiţi solişti până la apariţa lui Tim Burgess. În 1990, aceştia şi-au înfiinţat propria companie de înregistrări - Dead Dead Good Records – şi au lansat melodia "Indian Rope", care a ajuns pe primele locuri în topuri. A urmat un contract cu o casă de discuri şi alt hit - cu tente pop &funk, care a definit stilul formaţiei, "The Only One I Know".

Următoarea melodie de succes a fost "Then", de pe albumul "Some Friendly". În 1994 au lansat albumul "Up to Our Hips", care a uimit publicul, iar piesa "Can't Get Out of Bed" a creat senzaţie în rândul fanilor. În 1995, Tim Burgess a cântat împreună cu Chemical Brothers melodia "Life is Sweet", demonstrând că ştie ce înseamnă muzica electronică. Charlatans a revenit astfel în clasamentul celor mai bune trupe rock atingând culmea popularităţii, succesul fiind însă umbrit de moartea clăparului Rob Collins, în 1996.

Trupa a decis să-şi continue drumul, albumul "Tellin' Stories" ajungând pe primul loc în top în urma lansării din 1997. De atunci, trupa a mai scos pe piaţă opt albume, încununate de apariţia "Forever. The Singles” de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici