The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb. De ce este apreciat de fani, dar detestat de critici

The Witcher, noul serial inspirat de cărţile cu acelaşi nume ale scriitorului polonez Andrzej Sapkowski, după care s-au lansat şi mai multe versiuni de jocuri video, a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe platforma dedicată cinefililor, imdb.com, relatează Daily Mail.

5242 afișări
Imaginea articolului The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb. De ce este apreciat de fani, dar detestat de critici

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb. Fanii îl apreciază, criticii îl detestă

The Witcher, cu britanicul Henry Cavill în rolul popularului personaj Geralt of Rivia, este produs de Lauren Schmidt Hissrich pentru Netflix, a costat 80 de milioane de dolari, cam 10 milioane de dolari pe episod, şi  va avea cu siguranţă un al doilea sezon.

Deşi criticii îl urăsc dacă este să ne luăm după recenziile agregate de site-ul rottentomatoes.com, cinefilii sunt încântaţi de producţie. Primul sezon se bucură pe platforma imdb.com de o notă de 8,7 din 10, după 100.000 de voturi, fiind aproape la fel de bine cotat ca Stranger Things şi Peaky Blinders, ambele cu 8,8, relatează Daily Mail

Şi pe cealaltă platformă agregatoare de recenzii, The Witcher se bucură de apreciere, dar tot din partea fanilor mai degrabă -  are un scor de 93% rezultat din recenziile cinefililor. Din cele 54 de recenzii ale jurnaliştilor, bloggerilor şi criticilor, 24 sunt negative şi 30 sunt pozitive, rezultând un scor de 54%.

Unii critici l-au numit o versiune mai săracă a lui Game of Thrones, fiind deranjaţi de timeline-ul primului sezon, în schimb cinefilii apreciză prestaţia lui Henry Cavill şi scenele de luptă cu sabia, foarte bine coregrafiate.

The Witcher este plasat într-un decor medieval, pe un teritoriu numit Continent şi urmăreşte povestea unui vânător de monştri, solitar, al cărui destin ajunge legat de cel al unei vrăjitoare şi al unei prinţese.

Serialul a fost în subiectele trending pe Twitter în ultimele zile şi datorită melodiei devenite virale „Toss a Coin to Your Witcher”, cântată de un personaj îndrăgit, în episodul 2. 




Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici